Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Keress minket a Facebookon
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Nyelv váltás
HungarianEnglishDeutschDeutsch (AT)RomânăItalianoFrançaisPolski
Összehasonlítás

Nadrágok

Fő kategória >Nadrágok

84 új
86 termék
Rövidnadrág
52 új
56 termék
Treggins
2 új
2 termék
Rövid szárú
25 új
25 termék
Ülepes nadrágok
209 új
220 termék
Bőrhatású nadrág
129 új
142 termék
Nadrág
2 új
2 termék
Nadrágok
3 új
5 termék
Magas derekúak
30 új
30 termék
Capri-Nadrágok


női Nadrágok

 

A női nadrágok az elmúlt évszázadban elképesztő változáson mentek keresztül a divat szempontjából. Ez a kiemelkedő tempó elsődlegesen annak volt köszönhető, hogy az első világháború előtti időszakban egyáltalán nem volt jellemző, hogy a nők nadrágot viseltek, az ő sajátos ruhaneműjük inkább a szoknya volt, azonban az említett háborús időszak átírta egy kicsit a szabályokat, így miután a hölgyek dolgozni kezdtek és bekerültek a gazdaságba, a szoknya már nem voltak többé ideális, de még inkább praktikus viselet a számukra. Ekkor kezdett el a hölgyek esetében is hódítani a nadrág, amelyek először a férfias szabásmintát követték, és így is volt ez egészen a hetvenes évekig, amikor egészen elképesztő változásokon ment keresztül a női nadrágok divatja.

 

Ez az intenzív változás pedig végigkísérte az elmúlt közel fél évszázadot, így jöttek a bőszárú, majd a szűkített modellek, aztán a répaszabású változatok, ma pedig leginkább a csípőfazonok hódítanak. A női nadrágok kapcsán alighanem manapság a legkényesebb a divat. Talán csak a cipők és a kabátok kapcsán mennek végbe nagyobb változások ehhez a ruhatípushoz mérten, így nem véletlen, hogy szinte minden évben újabb nadrágtrendek lépnek életbe, aminek köszönhetően mára rendkívül sokféle fazonnal és szabásmintával találkozhatunk a piacon, pláne abban az esetben, ha idevesszük azt, hogy a hosszú nadrágok mellett ott vannak a különféle rövid- és háromnegyedes nadrágok, vagy az új kor egyik őrületének tekinthető leggings-ek.

 

Egy jól megválasztott női nadrág az élet nagyon sok területén ideális és megfelelő viselet lehet, de a szín, szabásminta és kialakítás tekintetében választhatunk külön a mindennapokra, a munkába, elegáns eseményekre, otthoni elfoglaltságokhoz, valamint sportoláshoz illeszkedő darabokat is az elképesztő felhozatalból.