Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Keress minket a Facebookon
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

 

One2 Design

Akciósvásárlás

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Nyelv váltás
HungarianEnglishDeutschDeutsch (AT)RomânăItalianoFrançaisPolski
Összehasonlítás

Mini ruhák


294 új
311 termék
Karcsúsított mini ruha
21 új
23 termék
Alkalmi mini ruhák
129 új
129 termék
Fél vállas mini ruha
160 új
164 termék
Elegáns ruhák
292 új
328 termék
Nyakban kötős mini ruha


Mini ruhák

 

 

A mini ruhák határozottan azt a célt szolgálják, hogy a nők kihozhassák magukból nőiességük legmagasabb szintjét, miközben csak ízlésük dönti el, hogy milyen célra szeretnék felhasználni az adott ruhaneműt. A mini ruhák legnagyobb előnye ugyanis az, hogy szinte bármilyen alkalomra, bármilyen helyzethez találhatunk köztük ideális szabásút, színűt vagy kialakításút, akár az aktuális trendet követjük, akár csak a kényelem és a praktikusság a legfontosabb cél.

 

A mini ruhák között ugyanis találhatunk például elképesztően szexi darabokat, amelyekkel garantáltan levehetünk a lábáról bármilyen férfit, de akadnak visszafogottabb, szolidabb változatok is, amelyek ideális választásnak bizonyulhatnak a nagy nyári melegben, hiszen lényegében csak a felső testet takarják, a lábakból csak egy falatnyit. A mini ruhák szabása lehet egészen szolid, bő fazonú, magas nyakú, de akár karcsúsított, testhez feszülő, hovatovább mélyen dekoltált is annak érdekében, hogy megmutathassuk bájainkat. A bő fazonú változatokkal nagyon jól el lehet takarni a széles csípőt és a derekat, buggyos szoknyarésszel pedig akár a fenékproblémákat is, ezáltal tévedés azt hinni, hogy csak nagyon jó alakkal rendelkező hölgyek viselhetik ezt a típusú szerelést.

 

A mini ruhák között találhatunk mindennapi viselethez ideális darabokat, amelyeket szolidságukból kifolyólag akár még a munkahelyre is felvehetünk, de vannak már kifejezetten alkalmakra készült mini ruhák is, ezáltal esküvőre, temetésre vagy más egyéb alkalmakra is találhatunk visszafogottabb típusú darabokat.

Természetesen a mini ruhák elsődlegesen inkább azt a célt szolgálják, hogy kihangsúlyozzák a nőiességet, ebből kifolyólag kiemelkedően visszafogott darabokat ne is keressünk közöttük.