Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Keress minket a Facebookon
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Nyelv váltás
HungarianEnglishDeutschDeutsch (AT)RomânăItalianoFrançaisPolski
Összehasonlítás

Mini ruhák


Karcsúsított mini ruha [259 db] [224 új]
Karcsúsított mini ruha
Alkalmi mini ruhák [25 db] [16 új]
Alkalmi mini ruhák
Fél vállas mini ruha [117 db] [105 új]
Fél vállas mini ruha
Elegáns ruhák [147 db] [135 új]
Elegáns ruhák
Nyakban kötős mini ruha [274 db] [240 új]
Nyakban kötős mini ruha


Mini ruhák

 

 

A mini ruhák határozottan azt a célt szolgálják, hogy a nők kihozhassák magukból nőiességük legmagasabb szintjét, miközben csak ízlésük dönti el, hogy milyen célra szeretnék felhasználni az adott ruhaneműt. A mini ruhák legnagyobb előnye ugyanis az, hogy szinte bármilyen alkalomra, bármilyen helyzethez találhatunk köztük ideális szabásút, színűt vagy kialakításút, akár az aktuális trendet követjük, akár csak a kényelem és a praktikusság a legfontosabb cél.

 

A mini ruhák között ugyanis találhatunk például elképesztően szexi darabokat, amelyekkel garantáltan levehetünk a lábáról bármilyen férfit, de akadnak visszafogottabb, szolidabb változatok is, amelyek ideális választásnak bizonyulhatnak a nagy nyári melegben, hiszen lényegében csak a felső testet takarják, a lábakból csak egy falatnyit. A mini ruhák szabása lehet egészen szolid, bő fazonú, magas nyakú, de akár karcsúsított, testhez feszülő, hovatovább mélyen dekoltált is annak érdekében, hogy megmutathassuk bájainkat. A bő fazonú változatokkal nagyon jól el lehet takarni a széles csípőt és a derekat, buggyos szoknyarésszel pedig akár a fenékproblémákat is, ezáltal tévedés azt hinni, hogy csak nagyon jó alakkal rendelkező hölgyek viselhetik ezt a típusú szerelést.

 

A mini ruhák között találhatunk mindennapi viselethez ideális darabokat, amelyeket szolidságukból kifolyólag akár még a munkahelyre is felvehetünk, de vannak már kifejezetten alkalmakra készült mini ruhák is, ezáltal esküvőre, temetésre vagy más egyéb alkalmakra is találhatunk visszafogottabb típusú darabokat.

Természetesen a mini ruhák elsődlegesen inkább azt a célt szolgálják, hogy kihangsúlyozzák a nőiességet, ebből kifolyólag kiemelkedően visszafogott darabokat ne is keressünk közöttük.