Új jelszó kérése
Szűrés
Színek 
Ár
5 435 Ft - 12 520 Ft
TOP termékek
Termékajánló
Keress minket a Facebookon
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Nyelv váltás
HungarianEnglishDeutschDeutsch (AT)RomânăItalianoFrançaisPolski
Összehasonlítás

Karcsúsított mini ruha

Fő kategória >Női ruhák >Mini ruhák >Karcsúsított mini ruha

Sorrend:

12


12

Sorrend:

Karcsúsított mini ruha

 

A karcsúsított mini ruha elsődlegesen azon nők számára készült, akik nagyon jó alakkal, ezáltal keskeny derékkal rendelkeznek, hiszen amint a ruhanemű neve is mutatja, a karcsúsításból kifolyólag azt a célt szolgálja, hogy kiemelje egy hölgy alakját. A karcsúsított mini ruha viselésével minden nő kihozhatja magából és alakjából a legtöbbet, ezáltal aki szeret egy kicsit kirívóan és szexin felöltözni, akkor az garantáltan megtalálja majd a számára legmegfelelőbbet ebben a kategóriában.

 

Elhamarkodott kijelentés azonban az, hogy a karcsúsított mini ruha csak és kizárólag egy nő szexuális kisugárzását erősíti, hiszen nőiességét ugyanúgy kihangsúlyozza a testre szorosan ráfeszülő szabásmintából kifolyólag, ezáltal amennyiben inkább a visszafogottabb stílus kedvelői vagyunk, de azért szeretjük megmutatni, amink van, akkor is találhatunk majd magunknak megfelelő darabokat ebben a kategóriában. A karcsúsított mini ruha ugyanis színtől, szabásmintától és kivágástól függően elképesztően sokféle típusú lehet, ezáltal a mindennapi, munkába járáshoz is ideális viselet mellett akár kifejezetten alkalmakra tervezett darabokat egyaránt találhatunk közöttük.

 

A karcsúsított mini ruha kapcsán fontos kiemelni, hogy a „mini” ebben az esetben nem feltétlenül jelenti kifejezetten azt, hogy nagyon rövid a ruha szoknyarésze, sőt éppen ellenkezőleg. Bár a bevett szokás nyilvánvalóan a mini szoknyákra hasonlító kialakítás, azonban léteznek ma már hosszabb, akár földig-, hovatovább lábközépig érő fazonok is, de koktélruhák és kifejezetten alkalmakra, esküvőkre vagy temetésekre ideális változatok egyaránt megtalálhatók ebben a kategóriában, a határ kis túlzással a csillagos ég mind a színek, mind a funkció, mind az alkalmazott stílus tekintetében.